Skärgårdsupplevelser

Skärgårdsmöte för företag:

Dagen startar tex. med gäddtrolling. Efter några timmars fiske flyttar vi oss till natursköna Köpmanholmen, varvid kabinettet, mat och bastun är reserverad för er. Senare på kvällen efter mat och bastubad måste man undvika onödiga ansträngningar, därför avslutar vi dagen med en avslappnande tur i skärgården. Resan tar ca 6 timmar, max 6 personer och priset är 590 €. Till priset kommer hyra för kabinettet och mat enligt Köpmanholmens prislista.

kpmanh.jpg

Skärgårdskryssning där vi bekantar oss med yrkesfiskarens arbete.

På denna resa behövs inga speciella fiskekunskaper. I Larsmos vackra skärgård finns det mycket att se och göra. Vi börjar dagen med att besöka Mässkärs gamla lotsstation, där vi bekantar oss med holmens historia och natur, därefter avnjuter vi en kaffekopp på terrassen där man har en fin utsikt över det öppna havet.Efter besöket på Mässkär ser vi på när en yrkesfiskare vittjar en lax- eller sikfälla. På dessa resor är fångsten garanterad.

Då vi har kryssat runt i skärgården ett tag, anländer vi till Köpmanholmen med kurrande magar där en välsmakande lunch väntar. Efter lunchen bekantar vi oss med landhöjningsutställningen och utkikstornet vars översta avsats var strax över vattennivån för år 0. Om ni inte vill lämna skärgården ännu, så kan vi ta bastu med simtur. Begär offert, pris enligt omfattningen av program, deltagarantal och tid.

 

roland.jpg

Fiske och basturesa för större grupper

På denna upplevelse använder vi Strandis M/S Gloskär bastuflotte. Vi startar från Strandis brygga. På flotten finns det färdigt dukade delikatesser från Strandis eget rökeri, rökt sik med egentillverkad potatissallad och grönsallad med rågbröd, då är lunchen komplett.

Efter en kaffekopp eller två delas gruppen in i mindre grupper. En grupp åker ut på trollingfiske, så länge som den andra gruppen badar bastu och simmar. Vi kommer överens vilken tid vi byter grupper så att samtliga grupper får delta i alla upplevelser. Evenemanget tar 4 – 5 timmar och maximalt antal deltagare är 20 personer. Om gruppen är större än 12 personer fiskar vi med två båtar. Begär offert!

ms_gloskr.bmp

De viktigaste kundernas VIP -paket

Vi börjar dagen med spöfiske eller trolling, efter fisket gör vi en rundtur genom Larsmos vackra skärgård. Programmet fortsätter på eftermiddagen med en varm skärgårdsbastu, där man kan ta ett dopp mellan bastuturerna. Efter bastun blir det rökt sik. Till kvällen blir det fiskehistorier vid brasan med lämplig dricka och korvgrillning. Paket 4  - 10 personer. Begär offert!

tuli_.jpg

huvila.png