Saaristoelämykset

Saaristokokous yrityksille

Aloitamme päivän uistelemalla haukea. Muutaman kalastustunnin jälkeen siirrymme kauniiseen Köpmanholmenin saareen josta meille on varattu saunakabinetti ruokailua ja saunomista varten, tämä on se ns. kokousosa. Myöhemmin illalla hyvin syöneenä ja saunoneena täytyy varoa ylimääräistä rasitusta, joten päivän viimeinen ohjelmanumero on rentouttava kiertoajelu saaristossa. Kesto noin 6 tuntia, max 6 henkeä, hinta 590 euroa. Hintaan lisätään kabinettivuokra ja ruokailu Köpmanholmenin hinnaston mukaan.

kpmanh.jpg

Saaristokiertoajelu ja tutustuminen ammattikalastajan työhön

Tällä reissulla ei vaadita erityisiä taitoja kalastuksen suhteen, sillä Luodon kauniissa saaristossa riittää katsottavaa ja tekemistä muutenkin. Aloitamme päivän käynnilla Mässkärin entisellä luotsiasemalla, jossa tutustumme saaren historiaan ja luontoon sekä nautimme kupillisen kahvia terasilla, josta on hieno näköala avomerelle. Tämän jälkeen perehdymme ammattikalastajan opastuksella lohi- tai siikaloukun kokemiseen. Näillä reissuilla on saaliis takuuvarma. Ajeltuamme aikamme saaristoa ympäri saavumme vatsan kurniessa Köpmanholmenin saareen jossa meitä odottaa maittava päivällinen. Päivällisen jälkeen tutustumme maannousu -näyttelyyn ja lintutorniin, jonka ylätasanne oli vuonna 0 juuri ja juuri vedenpinnan yllä. Ja jos saaresta ei vielä malteta lähteä voidaan ohjelmaa jatkaa saunalla ja uinnilla.  Pyydä tarjous, hinta ohjelman laajuuden, osallistujamäärän ja keston mukaan.

roland.jpg

Isomman porukan kalastussaunaretki

Tässä elämyksessä käytämme apuna Strandiksen M/S Gloskär saunalauttaa. Lähtö tapahtuu Strandiksen laiturilta. Lautalla on valmiiksi katettuna Strandikseen oman keittiön ja savustamon herkkua: savusiikaa itsetehdyn perunasalaatin kanssa. Tähän kun lisätään vielä vihersalaatti ja ruisleipä on päivällinen valmis nautittavaksi. Kupillisen tai kahden kahvia jälkeen jaetaan porukka sopivan kokoisiin ryhmiin. Yksi ryhmä uistelemaan ja toinen saunomaan ja uimaan. Ryhmien vaihto ennalta sovitun aikataulun mukaan, joten kaikki pääsevät kokemaan jokaisen elämyksen. Tapahtuman kesto 4 – 5 tuntia ja osallistujia maksimissaan 20 henkeä. Yli 12 hengen ryhmien kanssa kalastamme kahdella veneellä. Pyydä tarjous!

ms_gloskr.bmp

VIP –paketti tärkeimmille yhteistyökumppaneille

Aloitamme matkan päivällä heittokalastuksella tai uistelulla, kalastusosuuden jälkeen teemme kiertoajelun Luodon kauniissa saaristossa. Ohjelma jatkuu iltapäivällä todella kuumaksi lämmitetyn saaristosaunan lauteilla, josta onkin mukava pulahtaa uimaan löylyvuorojen välissä. Saunasta siirrymme savusiian ja ruisleivän pariin ruokailemaan. Illaksi on luvassa ulkotulen ääressä kerrottuja kalajuttuja ja tunnelmaan sopivia virvokkeita, makkarangrillausta unohtamatta. Ryhmän koko 4 – 10 henkeä. Pyydä tarjous!

tuli_.jpg

huvila.png